Minőségpolitika

A Dömös-Plast Kft. csomagolóanyag-gyártó vállalkozás, minőségi csomagolóanyagokkal áll a régió, az országos, valamint az európai igények szolgálatában.


Az általunk végzett minőségi munkával, speciális igények kielégítésével törekszünk a piaci kínálat meghatározó vállalkozásainak sorába felzárkózni.


Elkötelezzük magunkat munkánk szervezettségének fokozására, technológiánk fejlesztésére, az MSZ EN ISO 9001 szabvány és a HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer követelményeinek megfelelő működtetésére és folyamatos fejlesztésére.


Évente korszerűsített minőségi célokat tűzünk ki, és ezek megvalósításához a szükséges feltételeket megteremtve meglévő minőségi rendszerünket fenntartjuk és fejlesztjük.
Gondot fordítunk arra, hogy munkatársaink társaságunk minőségi céljai iránt elkötelezetten és vállalkozásunk céljaival azonosulva egy együttműködő csapat közös szemléletével dolgozzanak.


Úgy véljük, e meggyőződésünk előmozdítja vállalkozásunk fejlődését és elismertségét, mind vevőink megelégedettsége, mind üzleti eredményesség tekintetében


immáron 25 éve!